051/750-108
 info@biovera.si
Košarica je prazna

Trgovina Biovera

NOVO V SLOVENIJI!

Prvi eko diskont - v Ekološki trgovini Biovera, Galjevica 9

 

Vsem strankam nudimo diskontne cene in najboljše popuste:

Ob nakupu 3 ali več enakih artiklov - 20% popust

Pri nakupu nad 30€ - 10% popust

Za nakup nad 60€ - 20% popust

Vsi popusti so takojšnji, brez zbiranja pik ali točk.

 

 POGOJI KORIŠČENJA POPUSTOV:

 

Ob nakupu 3 ali več enakih artiklov - 20% popust

Ne velja za:

* Akcijske izdelke, izdelke ki trenutno niso na zalogi v dovolj veliki količini

* Knjige in aparate ( na njih je možen največ 5% popust)

* Sadje, zelenjavo, svež kruh in pekovske izdelke (možen je popust ob vnaprejšnjem naročilu in dogovoru s Trgovino Biovera)

 

Pri nakupu nad 30€ - 10% popust

Za nakup nad 60€ - 20% popust

*Popusti se ne seštevajo in veljajo samo za izdelke po rednih cenah. Akcijski ali kako drugače označeni artikli so izključeni iz te ponudbe.

* Na knjige in aparate je možen največ 5% popust

 

  

SPLETNI NAKUP: 

Popusti še ne bodo vidni v avtomatskem potrdilu naročila oz. v vaši košarici. Izračunali vam jih bomo naknadno ter vam v čim krajšem možnem času poslali novo potrdilo naročila z vsemi upoštevanimi popusti in datumom dostave.

*************************************************************

Vabljeni v našo ekološko trgovino Biovera na Galjevici 9 v Ljubljani. 

Pred trgovino je lastno parkirišče, odprti pa smo vsak delovnik od 08:00 do 20:00 ure, ob sobotah pa od 08:00 do 14:00 ure. Ob nedeljah in praznikih je trgovina zaprta.
Izbirate lahko med vsemi izdelki, ki jih vidite tudi na tej spletni strani. V trgovini vas bodo spreleje prijazne prodajalke, ki se bodo vedno trudile ustreči vašim željam. Ne boste prejeli le kvalitetnih izdelkov, temveč tudi strokovni nasvet in odgovore na katerakoli vprašanja.

Po želji lahko v trgovini naročite tudi izdelke, ki niso v redni prodaji, kot so posebne dietetične vrste kruha.
Prepričani smo, da boste vsakič znova iz naše trgovine stopili zadovoljni in se z veseljem vračali k nam.

Vaša ekipa Biovera.

***   ***   ***

ZELENA BIO kartica za stalni 20% popust
BIO kartico pridobite tako, da izpolnite pristopni obrazec ter ga oddate v Ekološki trgovini Biovera, Galjevica 9, Ljubljana ali jo pošljete po pošti na sedež podjetja Biovera d.o.o., Galjevica 9 , 1108 Ljubljana. Kartico prejmete v trgovini ali vam jo po želji pošljemo na dom.

Na ZELENI BIO KARTICI so polja, na katere se vpisuje zneske vaših nakupov v ekološki trgovini Biovera. Ko skupaj zberete za vsaj 300,00 € nakupov (nakupi brez popusta), pridobite kar 20 % popust* na vse izdelke v naši ponudbi, za vse nakupe v roku nadaljnjih 30 dni (razen za aparate, kjer je popust 5%).

20% popust vam prične veljati takoj ob priložitvi izpolnjene ZELENE BIO KARTICE in velja 30 dni, za vse nakupe. Takoj prejmete novo prazno ZELENO BIO KARTICO in zneske vaših nakupov s popustom se zopet vpisuje na njo. V naslednjih 30 dneh morate spet opraviti za vsaj 300,00 € nakupov. Tako lahko po 30 dneh še naprej uveljavljate popust za vse nakupe nadaljnjih 30 dni. 20% popust lahko uveljavite kadarkoli, samo v 30 dneh morate opraviti za vsaj 300,00 € nakupov. V kolikor v 30 dneh ne opravite nakupov v skupnem znesku 300€, za naslednji mesec popust ne velja.

*20% popust velja ob plačilu z gotovino, za plačila s plačilnimi karticami je ta popust 15%. Popust se ne sešteva z drugimi akcijami, ki potekajo 
v trgovini.

BIO kartica ni prenosljiva in jo lahko uporablja samo oseba, na katero je izdana.
BIO kartica velja v ekološki trgovini Biovera, Galjevica 9, Ljubljana ter v spletni trgovini www.biovera.si.

Kartico izdaja ZIN d.o.o., Gabrje pri Ilovi Gori 15, 1290 Grosuplje