051/750-108
 info@biovera.si
Košarica je prazna

Biopark - EKO Olje semen granatnega jabolka, 100 ml.

€14.60

Ekološko olje semen granatnega jabolka (Punica granatum), 100 ml.

Opis: Hladno stisnjeno iz semen granatnih jabolk. Ima zlato, temnejšo rumeno barvo ter rahel, sadni vonj. Je srednje gostote in se lepo vpija v kožo.

Pomembne učinkovine: Vsebuje največ punične maščobne kisline (CLA) ter elagične kisline, linolno in linolensko, oleinsko in stearinsko maščobno kislino. Zaradi visoke vsebnosti polifenolov ima močne antioksidantne sposobnosti.

Uporaba: Olje semen granatnih jabolk je izjemno vlažilno in hranilno ter vsebuje visoko vrednost antioksidantov, ki pomagajo proti znakom prezgodnjega staranja kože. Zaradi vsebnosti elagične in punične maščobne kisline globinsko vlaži in ustvari zaščitno plast ter povrne elastičnost. Primerno tudi za zrelo, izsušeno, razdraženo, raskavo kožo in težave, kot so na primer ekcemi. Deluje protivnetno, pomiri kožo pri sončnih opeklinah ali psoriazi ter spodbuja tvorbo koži lastnega kolagena. Odlično je za nego obraza in telesa, tudi za masažo. Če ga uporabimo na laseh, bo pomagalo obnoviti lesk in voljnost, jih navlažilo in jih ščitilo pred vplivi okolja.
Nega obraza: Nanesite manjšo količino olja na očiščeno kožo obraza, ki ste jo prej navlažili s tonikom ali hidrolatom.
Nega telesa: Po kopanju ali tuširanju nanesite na še vlažno kožo in dobro vtrite. Za masažo lahko nosilnemu olju dodate nekaj kapljic eteričnega olja.
Vlaženje las: Vtrite manjšo količino olja v sveže umite lase, posebej v konice.

Rok uporabe: Olje ostane sveže od 6 mesecev do 1 leta ob pravilnem shranjevanju (na hladnem mestu, zaščiteno pred direktno svetlobo). Priporočamo hranjenje v hladilniku po odprtju.
Sestava: Punica granatum.


Dodaj v košarico:

  • Proizvajalec: Biopark Cosmetics