051/750-108
 info@biovera.si
Košarica je prazna

EkoKor-Konopljini proteini 500g

€10.85

EKOKOR EKOLOŠKI KONOPLJINI PROTEINI Z VLAKNINAMI 500g

Odličen in zdrav obrok.

Pridobljeno s hladnim postopkom razmastitve ekoloških konopljinih semen.

Izdelek, ki je bogat z beljakovinami, hkrati pa vsebuje tudi vlaknine, ki odlično uravnavajo prebavo, holesterol in krvni sladkor. So odličen polnovreden nadomestek obroka, primeren predvsem za tiste, ki si želijo izgubiti nekaj kilogramov in si v hitrem tempu življenja pripraviti kakovosten ter polnovreden obrok.

Moka vsebuje večjo količino magnezija, fosforja, bakra in vitaminov B, zato telo ščiti pred oksidativnim stresom. Je zelo dober vir železa, zato pomaga pri izboljšanju krvne slike in ohranjanju dobre telesne kondicije. Kalcij v njej prispeva h kakovosti kostne mase, cink pa krepi imunski sistem. Preprečuje zakisanost telesa (enak učinek imajo tudi konopljini proteini). Konoplja ne vsebuje antinutrientov, zato je lahko prebavljiva, absorpcija hranilnih snovi pa odlična.

Uporaba: 2 do 3 žlice dnevno vmešamo v smuti, jogurt ali juhe. Lahko se jo uživa presno, toplotno neobdelano. Z njo lahko gostimo tudi omake. Odlična je za peko konopljinega kruha, pripravo testenin, peciv in piškotov. Z njo lahko nadomestimo do 20 % navadne moke. Tako jed obogatimo s kakovostnimi beljakovinami in znižamo negativen vpliv žit na krvni sladkor.

Hranite v hladnem in suhem prostoru.

Kontrolira: SI-EKO-001 Kraj porekla: Kmetijstvo Slovenija.

Proizvaja: Kmetija pr Šmajd, Korenjak Anton, Predoslje 102b, 4000 Kranj, Slovenija.

 


Dodaj v košarico:

  • Proizvajalec: Kmetija pr Šmajd