051/750-108
 info@biovera.si
Košarica je prazna

Humio - ultrazvočni vlažilnik zraka in nočna llučka

€75.00

Ultrazvočni vlažilnik zraka in nočna lučka s predalom za eterična olja

Humio je idealna rešitev za vlaženje suhega ali ogrevanega zraka, ki obenem služi tudi kot okras katerikoli sobi v vašem domu. Suh in ogrevan zrak je pogost vzrok mnogih neprijetnosti, kot so krvavenje iz nosu, zamašeni sinusi, suh nos, grlo in ustnice ter srbeča koža. Poleg tega lahko suh zrak poveča tveganje statične elektrike, razpokanega pohištva in tal ter luščenje zidne barve in tapet, kar lahko privede do dragih popravil. Z izboljšanjem kakovosti zraka v vsakem prostoru posebej, lahko s Humiom zaščitite družino in dom.
Je elegantne oblike in tako nudi blagodejno in sproščujoče vzdušje barv različnih odtenkov, ki mehko osvetljujejo prostor. Sprostite se in uživajte v prelivanju barv v vašem Humio vlažilcu v odtenku rdeče, modre in zelene; če želite da sveti v eni barvi, ustavite spreminjanje barv s pritiskom na gumb in tako nastavite Humio na želeno barvo.

Poraba energije
Porabi manj energije kot žarnica in nudi do 10 ur delovanja z enim polnjenjem dvolitrske posode za vodo, zato je idealen za eno sobo ali pisarno.

Delovanje

Ko ga uporabljamo kot vlažilnik, lahko izbiramo med dvema stopnjama vlaženja. Ultrazvočne vibracije, ki jih ustvarja kovinska membrana, sproščajo vlago v zrak. To zagotavlja tiho delovanje, optimalno udobje in izboljša kakovost zraka.
Vlažilnik ima predalček z gobico za eterična olja. Dodajte vaša najljubša eterična olja ter uživajte v hladni aromatični meglici, ki ne le mehča zrak, ampak tudi stimulira čute.Dodaj v košarico: