051/750-108
 info@biovera.si
Košarica je prazna

Seychelle-Zamenljivi filter za bidone ADVANCED

€27.00

Zamenljivi filter, primeren za filtrirni bidon Seychelle 0,83l Pulltop, 0,83l Fliptop, ter za prenosno filtrirno čutarico 1,15l.

Sistem ADVANCED - pred ogljenim filtrom ima še jodirano rastlinsko smolo, ki uničuje bakterije ob stiku z vodo. Primeren tudi za pitje kalne vode v naravi.

Filter menjate glede na količino popite vode, na max. 6 mesecev.
To je edini osebni filtrirni sistem, ki je sposoben 99,9999% zmanjšati vse 4 področja kontaminacije:
1. Estetska kontaminacija – neprijeten okus in vonj, motnost, klor, drobci peska ali mulja, usedline in Radon 222
2. Bakteriološka kontaminacija – škodljivi mikroskopski patogeni, kot Cryptosporidium, Giardia, E-Coli in ostale ciste in spore, ki se prenašajo z vodo
3. Kemična kontaminacija – toksične kemikalije, pesticidi in ostale nevarne industrijske ali kmetijske odplake
4. Raztopljene trdne snovi – težke kovine kot aluminij, azbest, svinec, živo srebro in ostale.

Prefiltrirati je sposoben do 380 litrov vode. Idealno za vsakogar, ki ga skrbi okus, vonj in kvaliteta pitne vode, za vsakega, ki potuje po svetu in za vsakega, ki želi biti vedno pripravljen na morebitno katastrofo (potresi, poplave, ekološke katastrofe, vojna,..).
Napravi varno za pitje tudi vodo iz alternativnih virov, kot so plavalni bazeni, poplavne vode, jezera, reke in zbiralnikov vode v wc-jih.

Plastenka je izdelana iz materiala LDPE (low density polyethylene), ne pušča in ne oddaja snovi v vodo.

Primeren za uporabo s filtrirnim bidonom Pulltop in filtrirno čutarico 1,15l.
Navodilo za uporabo: Odvijte črno kapo vašega filtrirnega bidona/čutarice in odvijte notranji filter. Odprite embalažo novega filtra in odstranite zaščitno nalepko, ki prekriva luknjice na dnu filtra. Filter privijte v kapo vašega filtrirnega bidona/čutarice.
Filter je priporočljivo oplakniti z vodo pred prvo uporabo. V bidon/čutarico natočite vodo, privijte kapo s filtrom, dvignite ustnik, bidon oz. čutarico obrnite z glavo navzdol in s stiskanjem iztisnite čim več vode. Naslednja voda, ki jo boste natočili, bo že primerna za pitje.
Opozorilo: Filtra ne uporabljajte za filtriranje morske ali vroče vode. Filter ni namenjen za filtriranje drugih tekočin. Filter ne sme zmrzniti.

Dodaj v košarico:

  • Proizvajalec: Seychelle filtri