051/750-108
 info@biovera.si
Košarica je prazna

Sodasan- Ekološko specialno čistilo limeta

€6.99

Ekološko čistilo na osnovi izvlečkov citrusov, 500ml.

Izredno učinkovito univerzalno čistilo na osnovi citrusovih olj, ki z lahkoto odstrani trdovratne madeže, kot so: šminke, make up, črnila, žvečilni gumi, grozdje in lepila ter umazanijo na ovratniku. Ne čisti krvavih madežev. Uporabite za čiščenje izrednih madežev ali tudi za splošno čiščenje prostora v razredčeni obliki v razmerju 1/2 do 2 zamaškov (5-20ml) razdredčenih v 5 litrih vode. Vsebuje le čiste rastlinske razgrajevalce brez sintetičnih barvil in konzervansov.

OPOZORILA: Nevarno. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Povzroča hudo draženje oči. Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Vsebuje Limonen, Citral. Lahko povzroči alergijski odziv.
Vsebuje: Orange, sweet, ext., Lemongras oil Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti v tesno zaprti posodi. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode in mila. PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo pustiti v udobnem položaju, ki olajša dihanje. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Sestavine INCI: potassium soap, alcohol denat., glycerin, aqua, potassium citrate, citrus sinensis extract, lauryl glucoside, decyl glucoside, parfum, citral, limonene, geraniol, linalool, CI 75815.


CERTIFIKATI: Eco Garantie, Vegan, Ecocert

Dodaj v košarico:

  • Proizvajalec: Sodasan čistila