051/750-108
 info@biovera.si
Košarica je prazna

Sodasan - Color ekološki detergent sivka 1,5l

€10.15

Ekološki tekoči detergent za pranje perila, z vonjem sivke od 30° C dalje, 1,5l.
Okolju prijazno pranje pomeni tudi, da izberemo najnižjo možno temperaturo vode in s tem prihranimo energijo. Detergenti v prašku imajo lahko v hladni vodi težave s popolnim topljenjem. Tekoči detergenti pa pričnejo delovati takoj tudi v hladni vodi in vam nudijo odlične rezultate. Idealen za barvno perilo.
Za razliko od običajni detergentov Sodasan Color ne vsebuje nobenih kemičnih surfaktantov, temveč le tekoče milo, ustvarjeno iz kontrolirano ekoloških rastlinskih olj. Za dišavo so uporabljena izključno naravna eterična olja.
OPOZORILA: POZOR. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
Sestavine INCI: aqua, potassium soap*, lauryl glucoside, decyl glucoside, potassium citrate, sodium carbonate, alcohol* denat., glycerine, parfum, linanool, limonene.
*Iz kontrolirane ekološke pridelave.

CERTIFIKATI: Eco Garantie, Vegan, Ecocert

Dodaj v košarico:

  • Proizvajalec: Sodasan čistila