051/750-108
 info@biovera.si
Košarica je prazna

Wagner Pralni oreški 250g, z vrečko

€6.20

WAGNER PRALNI OREŠKI
100% naravno, rastlinsko pralno sredstvo za pranje perila v pralnem stroju. Primerni so za pranje belega, barvnega ali občutljivega perila, tudi za volno in svilo. Uporabni v vodi od 30°C do 95 °C, embalaža zadostuje za približno 50 pranj.
Lupine pralnih oreškov vsebujejo veliko saponinov, ki imajo močno moč pranja in delujejo protibakterijsko. V kontaktu s toplo vodo nastane blag čistilni lug. Oreški so nežni do perila in kože, saj so primerni tudi za občutljive ljudi, alergične na običajna pralna sredstva. Primerni so za pranje belega, barvnega ali občutljivega perila, tudi za volno in svilo.
* Oreški učinkovito odstranijo običajno umazanijo perila. Pri trdovratnih madežih (na primer maščobnih) priporočamo uporabo naravnega odstranjevalca madežev ali belila.
* Barvno perilo dlje časa ohrani sveže barve, saj saponini ugodno delujejo na barvano tkanino.
* Pri pranju belega perila priporočamo dodatno uporabo naravnega odstranjevalca madežev ali belila, da preprečite posivenje perila.
*Pri trši vodi (kategorija III, 15°dH), priporočamo, da svoj pralni stroj zaščitite z naravnim mehčalcem vode.
* Pralni oreški perejo perilo brez vonjav. Če želite perilo odišaviti, na koncu pralnega cikla dodajte naravna eterična olja ali naraven odišavljen mehčalec.
* Pralni oreški so 100% biorazgradljivi. Po uporabi jih lahko kompostirate ali odvržete v smetnjak, namenjen za biološke odpadke.

Uporaba: za en cikel pranja uporabite 5-7 polovičk (=cca 10g.), ki jih lahko natrhate na manjše koščke. Vstavite jih v priloženo vrečko, jo dobro zaprite, vložite v pralni stroj med perilo in nastavite željeni program pranja. Isti oreški se lahko uporabijo 2-3x glede na temperaturo in trdoto vode.
Opozorilo: Shranjujte na suhem mestu in na varnem pred otroci. V primeru zaužitja takoj poiščite zdravniški nasvet in pokažite embalažo.


Dodaj v košarico:

  • Proizvajalec: Wagner