051/750-108
 info@biovera.si
Košarica je prazna

Biopark - Brahmi prah

€5.90

Brahmi Prah 100g
Opis: Mleti listi in stebla rastline Brahmi. V Ayurvedi zelo uporabljana rastlina, v kozmetiki najbolj za nego las. Poznana tudi kot Bakopa ali Vodni ožepek. Je sočnica, ki raste po številnih predelih sveta na močvirnatih tleh in se uporablja tudi kot vodna rastlina za akvarije.
Delovanje: Ima močne antioksidantne sposobnosti, odličen za nego las in lasišča. Pomaga splošnemu zdravju lasem, da zrastejo daljši in gostejši. Najpogosteje ga uporabljajo za preprečevanje razcepljenih konic, saj lasna vlakna obda z naravnim zaščitnim ovojem. Ob redni uporabi tudi izdatno nahrani lasne folikle, kar pripomore proti prezgodnjemu izpadanju las, prav tako pa hladi in pomirja lasišče. Ker vlaži kožo lasišča, pomaga preprečiti izsuševanje in s tem nastajanje prhljaja in srbečega občutka ali drugih težav, povezanih z izgubo vlage.
Navodilo za uporabo: Zmešajte Brahmi prah s toplo vodo v primerno pasto in jo nanesite na lase (lahko kombinirate tudi druge rastlinske prahove). Pasto vmasirajte v lasišče s krožnimi gibi, nato jo razporedite še do lasnih konic. Pustite delovati do 15 minut,  sperite z vodo in umijte z naravnim šamponom ali Aritha prahom.
Opozorilo: Pri pripravi rastlinskih prahov in glin ne uporabljajte izdelkov iz kovine (žličke,
posode,...), ker lahko reagirajo s kovinskim materialom in se kemično spremenijo. Najbolje je
uporabiti izdelke iz lesa ali keramike.
Sestavine INCI: Bacopa Monnieri


Dodaj v košarico:

  • Proizvajalec: Biotta