051/750-108
 info@biovera.si
Košarica je prazna

Biopark - Naravna kana za barvanje las

€5.90

Mleti listi rastline kana, primerni za barvanje las in kože, 100g

Rastlinski prah zeleno-rjave barve z značilnim, blagim zeliščnim vonjem. Vsebuje tanin in rdeče-oranžni pigment lavson, ki se veže na proteine v laseh, koži ali nohtih in jih tako obarva, obenem pa jih ojača.
Delovanje: Prah iz listov kane je odlično naravno barvilo za lase, obenem pa jih nahrani ter poudari volumen in lesk. Zelo primeren tudi za sive lase. V afriških in azijskih deželah se tradicionalno uporablja tudi kot barvilo za poslikavo telesa. Intenzivnost barve je odvisna od tega, koliko časa pustite mešanico kane na laseh ali koži. Ne vsebuje nobenih dodatkov, umetnih barvil ali belil.
Navodilo za uporabo: Suhi prah dobro zmešajte s toplo vodo, da dobite srednje gosto pasto. Za kratke lase zadostuje 20g prahu, za dolge pa do 100g. Pustite na toplem približno 15 minut pred nanosom, da se prah veže z vodo. Zaščitite kožo ob robu lasišča (ter ušesa) tako, da jo pred nanosom namažete z naravnim oljem. Zaščitite svoja oblačila in pri nanosu nosite PVC ali lateks rokavice, saj kana obarva kožo ali oblačila. Mešanico nanašajte na vlažne, umite lase in bodite pozorni, da prekrijete vse lase. Po končanem nanosu zaščitite lase s kapo za tuširanje in pustite delovati od 30 minut do 2 ur, odvisno od tega, kako intenziven odtenek si želite. Po tem času spirajte s toplo vodo, dokler voda, ki teče od las, ne postane čista, nato umijte lase z naravnim šamponom. Po želji lahko uporabite še naravni balzam za lase.
Sestavine: Lawsonia Inermis

Dodaj v košarico:

  • Proizvajalec: Biopark Cosmetics

Kupci ki so kupili ta izdelek so kupili tudi...