051/750-108
 info@biovera.si
Košarica je prazna

Biopark - Mandljevo maslo 100g

€8.60

Opis: Izdelano s počasnim, finim mletjem mandljev v nežno kremo brez segrevanja, samo z mehanskimi postopki. Je izredno vlažilno, globinsko hidratantno in mehča kožo na naraven način. Odlično za suhe roke ali druge dele telesa. Maslo je hipoalergensko, primerno za vse tipe kože, tudi občutljivo. Vsebuje veliko mononenasičenih maščobnih kislin, vitamine B skupine, vitamin C, kalcij, kalij in fosfor, pa tudi cink in magnezij.
Delovanje: Eden najboljših izdelkov za masažo, ki ga lahko s seboj ponesete kar v lončku – brez polivanja. Tako terapevt kot stranka bosta opazila čudovit občutek ob njegovi masleni strukturi, ki blago upočasni drsenje in tako omogoča tudi globinsko masažo.
Zelo priročno za masažo na terenu (športne prireditve itd), saj je za uporabo mnogo lažje in čistejše od masažnih olj. Masažni terapevti so potrdili, da 1 kg mandljevega masla zadostuje za 3 litre mandljevega olja, če se uporablja za masažo.
Je odlična zamenjava za rastlinska olja v kozmetiki ter mu lahko dodamo naravna eterična olja.
Bogato je z minerali, vitamini in antioksidanti.
Ker je hladno stisnjeno, vse njegove sestavine ostanejo nespremenjene, v svoji naravni obliki, zato koži podari številna naravna hranila.
Navodilo za uporabo: Vtrite v kožo, še najbolje kmalu po tuširanju.
Lahko ga uporabljamo čistega, ali pa mu primešamo naravna eterična olja, da dosežemo še aromaterapevtski učinek. Ob mešanju masla ni potrebno segrevati.
Mandljevo maslo lahko uporabimo tudi za izdelavo kozmetičnih izdelkov. Kreme to maslo ne bo zgostilo, le dodalo ji bo hranilne učinkovine ter ni podarilo naravni lesk.
Uporabno je pri izdelavi krem, losjonov, masažnih izdelkov ter koz zaščita kože pri blagih praskah, odrgninah ali vneti koži.
Sestavine:  Prunus dulcis


Dodaj v košarico:

  • Proizvajalec: Biopark Cosmetics