051/750-108
 info@biovera.si
Košarica je prazna

Biopark - Eko Hidrolat Gardenije 100ml

€6.90

Ekološki hidrolat gardenije

Poreklo:  Indija

Opis in delovanje: Pridobljen s parno destilacijo cvetov gardenije. Ima zelo čuten in ženstven vonj, ki spodbuja privlačnost. Če ga povonjamo iz stekleničke, najprej zaznamo svež vonj po listju, ki pa se kmalu spremeni v sladek, cvetličen, lahek in vesel vonj po svežih cvetovih gardenije. Je čudovita pomoč pri glavobolih, stresu in napetosti, saj nežno pomirja. Na koži deluje antioksidantno, je odličen tonik tudi z problematično kožo, lahko ga pa uporabimo tudi kot edinstveno vlažilno pršilo za lase.

Načini uporabe hidrolatov: Lahko jih dodate kopelim, jih uporabite za pripravo naravnih kozmetičnih izdelkov (še posebej svežih mask iz bele ali zelene gline) namesto običajne vode, jih imate kot dezodorant, osvežilno pršilo oziroma tonik za obraz, za hlajenje kože, za aromo v savni, jih dodate zadnji vodi za izpiranje las, jih nosite kot parfum ali jih uporabite ob masaži z olji. So tudi odlično pršilo za perilo pred likanjem ali kot osvežilec prostorov in idealni za vse, ki se šele začenjajo ukvarjati z aromaterapijo, saj so bolj blagi od eteričnih olj.

Naši hidrolati so 100% čisti in brez vseh konzervansov, alkohola ali emulgatorjev. Naši hidrolati so tudi 3-5x bolj koncentrirani od hidrolatov drugih znamk in so vrhunske kvalitete.

Tako lahko pri negi kože ali pri izdelavi svojih kozmetičnih izdelkov uporabite manjšo količino za enako delovanje.

Zaradi koncentriranosti so nekateri nekoliko motnega (mlečnega) videza ter imajo intenziven vonj, ki priča o njihovi kvaliteti. 

Uporabljamo vrhunsko embalažo, ki izdelke ščiti ter je certificirana tudi za uporabo v živilski industriji; iz embalaže v izdelek ne prehajajo nobene snovi. 

Shranjevanje: Svetujemo, da hidrolate hranite na temnem, hladnem mestu, po odprtju pa v hladilniku, da zavrete rast bakterij, ki se sčasoma lahko pojavijo, kar je naraven proces. Po odprtju porabite v roku 6 mesecev.

Sestavine:  Gardenia jasminoides  • Proizvajalec: Biopark Cosmetics


Dodaj v košarico:

  • Proizvajalec: Biopark Cosmetics