051/750-108
 info@biovera.si
Košarica je prazna

Biopark - Eko hidrolat plumerije 100 ml

€12.90

Hidrolat Frangipani (Plumeria Alba), 100 ml

Poreklo: Indija
Opis in delovanje: Pridobljen s parno destilacijo cvetov tropskega drevesa Frangipani. Ima eksotičen, sveže sladek, romantičen, nežen, ženski vonj. Pomirja in hladi, je odličen za globinsko čiščenje in toniziranje kože, pa tudi za aromaterapijo. Pogosto se uporablja kot zapeljiv parfum, saj dviguje razpoloženje in je odličen za intimne večere. Ima resnično čuten in vabljiv vonj, ki se dolgo obdrži na koži in ostane ves čas enak. Frangipani imenujejo tudi cvet bogov, v tropskih deželah ga uporabljajo pri mnogih svetih obredih.

Načini uporabe hidrolatov: Lahko jih dodate kopelim, jih uporabite za pripravo naravnih kozmetičnih izdelkov (še posebej svežih mask iz bele ali zelene gline) namesto običajne vode, jih imate kot dezodorant, osvežilno pršilo oziroma tonik za obraz, za hlajenje kože, za aromo v savni, jih dodate zadnji vodi za izpiranje las, jih nosite kot parfum ali jih uporabite ob masaži z olji. So tudi odlično pršilo za perilo pred likanjem ali kot osvežilec prostorov in idealni za vse, ki se šele začenjajo ukvarjati z aromaterapijo, saj so bolj blagi od eteričnih olj.
Naši hidrolati so 100% čisti in brez vseh konzervansov, alkohola ali emulgatorjev.
Naši hidrolati so tudi 3-5x bolj koncentrirani od hidrolatov drugih znamk in so vrhunske kvalitete. Tako lahko pri negi kože ali pri izdelavi svojih kozmetičnih izdelkov uporabite manjšo količino za enako delovanje. Zaradi koncentriranosti so nekateri nekoliko motnega (mlečnega) videza ter imajo intenziven vonj, ki priča o njihovi kvaliteti.

Shranjevanje:
Svetujemo, da hidrolate hranite na temnem, hladnem mestu, po odprtju pa v hladilniku, da zavrete rast bakterij, ki se sčasoma lahko pojavijo, kar je naraven proces. Po odprtju porabite v roku 6 mesecev.
Sestava: Plumeria Alba Flower water

Dodaj v košarico:

  • Proizvajalec: Biopark Cosmetics