051/750-108
 info@biovera.si
Košarica je prazna

Chicza-Naravni žvečilni gumi-limeta 

€2.15

Za izdelavo Čikce se lateks zmeša z naravnimi voski preden nastane gumena masa. Še vedno vroči gumeni masi dodajo ekološka sladila (med njimi vedno zdravi in z nizkim glikemičnim indeksom agavin sirup) in naravne okuse, nato se jih stisne in oblikuje.

Čeprav se sliši zelo enostavno, namreč uporaba samo naravnih sestavin, je pričujoči izdelek edinstven primer v večinoma umetnem svetu žvečilnih gumijev. Običajni žvečilni gumiji večinoma ne vsebujejo več kot 5-7% gumene mase. Ostal del izdelka je večinoma umeten in narejen iz polimerov na osnovi nafte (to je plastike). To je mala vrednost v primerjavi s Čikco, ki vsebuje 40% ekološke gumene mase.

Cilj naravnega okusa Čikce je ujeti vonj in svežino divjega sadja, zelišč in začimb ter originalno gumenost in žvečljivost, ki jo lahko da le naravni žvečilni gumi. Še ena velika prednost žvečilnega gumija Chicza je v njegovi bio razgradljivosti. Ko se enkrat odvrže bodo vse naravne mešanice postale prah le v nekaj tednih. (Celo izboljša zgradbo komposta).


Dodaj v košarico:

  • Proizvajalec: Chitza