051/750-108
 info@biovera.si
Košarica je prazna

Sanja Lončar - Knjiga Vojna ali mir z bakterijami

€25.00

VOJNA ALI MIR Z BAKTERIJAMI? - Kako zmanjšati uporabo antibiotikov in nevarnih kemikalij?

Priročnik "VOJNA ALI MIR Z BAKTERIJAMI? - Kako zmanjšati uporabo antibiotikov in nevarnih kemikalij?" je dragocena zakladnica konkretnih in preverjenih napotkov, ki smo jih zbrali v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave.
Kako lepo je verjeti, da so za vse bolezni krive male pošasti. Koncept zunanjega sovražnika je bil že od nekdaj dobičkonosen. Zaradi njega se ohranjajo vlade, vojna tehnologija in farmacija.
Nič nimamo proti antibiotikom, dezinfekcijskim sredstvom, čistilom ... Veseli smo, da živimo v času, ko jih je na voljo veliko. Težava z vsemi temi snovmi je ravno v tem, da se ne zavedamo njihovega pomena in dragocenosti.
Z najmočnejšimi zdravili, ki jih imamo na voljo, ravnamo, kot da bi bili bonboni. Kemična vojna proti hišnim bakterijam se je sprevrgla v samozastrupljanje širokih razsežnosti. Nepremišljenost pri uporabi vseh snovi, s katerimi se borimo proti bakterijam, pa dobiva tudi razsežnosti nove velike nevarnosti za naše zdravje in zdravje planeta.
Njihova prekomerna uporaba je pripeljala do kožnih bolezni, vse večjih težav s prebavo, pandemije kandide, splošnega padca odpornosti ter pojava novih nevarnih
in proti antibiotikom odpornih bakterij.
Namesto v slepo ulico, zapeljite v smer zdravja. Naučite se pametno uporabljati probiotike, naravne antibiotike in naravna sredstva za čiščenje in osebno nego. Vnetja premagajte z aromaterapijo, fitoterapijo, hidroterapijo in izbrano dieto.

Dodaj v košarico: