051/750-108
 info@biovera.si
Košarica je prazna

Dostava na dom


Našim zvestim in novim kupcem se želimo še bolj približati, zato smo pričeli z dostavo ekoloških izdelkov na dom.


Vse izdelke, ki jih vidite v spletni trgovini, lahko kupite prek spleta ali naročite na telefon 051/ 750-108. Velika izbira, ekoloških, zdravih izdelkov čaka na vas, stalno pa tudi dodajamo nove izdelke, po vaših željah.

DOSTAVA LJUBLJANA IN OKOLICA
Za vse Ljubljančane nudimo osebno dostavo na dom, ki bo zaenkrat vsak ponedeljek, sredo in petek. V ponedeljek in petek je dostava od 9 do 12 ure, v sredo pa od 17-20 ure. Minimalno naročilo za dostavo na dom je 20€. Ob večjem naročilu (nad 100 €) je možna dostava tudi ob drugem dnevu ali času. Naročilo oddate vsaj en delovni dan prej do 11 ure. Na voljo so vam tudi vsi sveži izdelki (svež kruh in peciva, mleko in mlečni izdelki, pripravljene vegetarijanske jedi,...).

POŠILJANJE PO POŠTI
Za ostalo Slovenijo pakete pošiljamo po pošti, zato zaenkrat svežih izdelkov, ki potrebujejo hlajenje, kruha in svežih peciv, sadja ter zelenjave ne moremo poslati. Za pošiljanje po pošti ni minimalnega zneska naročila.

STROŠKI DOSTAVE
Vaši stroški dostave ali pošiljanja po pošti so 3€ na naročilo, ob naročilu nad 50€ pa je dostava ali pošiljanje za vas brezplačno.
Za osebno dostavo do krajev, do 20 km iz Ljubljane, pa je dodaten znesek za gorivo 2,00 € (Grosuplje, Vrhnika, Medvode, Domžale,...)

NAČIN PLAČILA
Plačilo na domu je možno le z gotovino, zato vas vljudno prosimo, če lahko pripravite točen znesek.